​Vi er medlem af

For info og kontakt​

Ring ​32 51 18 87​

Brandmaling udføres for private og erhver på Amager og i København

Hos Malerfirmaet Peter Lindskrone Schmidt A/S udfører vi mange maleropgaver med brandhæmmende maling for både private, virksomheder, kommuner og boligforeninger.

Brandmaling kan redde liv

Konstruktioner i træ og jern, der er blevet påført brandhæmmende maling, er mere modstandsdygtige over for ild og kan holde i op til en time længere under brand end konstruktioner, der ikke er blevet påført brandhæmmende maling.

Med brandmaling får man derved op til en time ekstra til at forlade en brændende bygning, inden konstruktionen giver efter for ilden.

Brandmaling ved Nybyggeri

Vi har gennem mange år udført maleropgaver med brandhæmmende maling ved nybyggeri, hvor brandmalingen påføres på alle bærende træ- eller jernkonstruktioner, så det bliver beskyttet mod ilden og derved holder længere under en eventuel brand.

Få sikkerhed med Brandmaling

Brandmaling kan også bruges på konstruktioner i private hjem, på bagtrappen i lejlighedskomplekser eller ved brandudgangen i butikscentre. På den måde giver brandhæmmende maling større sikkerhed, hvis der skulle opstå brand.

Når vi udfører malerarbejde med brandhæmmende maling, leverer vi altid et arbejde, der lever op til de sikkerhedsmæssige og æstetiske krav.

Certificerede i brandmaling

Vores malere er godkendt og certificerede til at udføre malerarbejde med brandhæmmende maling. Så vil du have udført professionelt malerarbejde med brandmaling, så kontakt Malerfirmaet Peter Lindskrone Schmidt A/S og få mere sikkerhed.

​Malerfirmaet Peter Lindskrone Schmidt A/S

CVR: 14165991

Nordmarksvej 19

2770 Kastrup

Tlf.: 32 51 18 87

info@peterl-schmidt.dk